Veronica Maggio

姓 名:Veronica Maggio
英文名: Veronica Maggio
国 家:欧美

9548
粉丝
138
歌曲
56
专辑
56
评论

- På jakt efter inspiration.
Jag har flyttat runt mellan Italien, Österrike, Norge, Uppsala, Göteborg och Stockholm men musiken har hela tiden varit med mig. Under de fem år som jag arbetat i studio har jag experimenterat med många olika musikgenrer. Jag har skrivit och sjungit soul, triphop, jazz, pop och drum n bass och gjort filmmusik.
- Jag lärde mig sjunga på min första volta.
När jag var liten arbetade mamma som sjuksköterska på ett fängelse. Det var svårt att hitta dagisplats på den tiden så jag fick följa med henne till jobbet. Jag höll mig sysselsatt genom att hjälpa fångarna med deras straffarbete. Vi byggde brio-leksaker, tvättade bilar, åkte traktor och sjöng sånger. Min bästa vän blev en fånge som kallades för Blixten. Finns det någon naturlig soul-bluesådra i mig så är det kanske ifrån fängelsetiden den kommer.
- Min italienska sida.
Jag är halvitalienska och har alltid haft starka band till Italien. När jag var tio flyttade vi från Uppsala till en liten bergsby i Toscana och bodde där i lite över ett år. Där gick jag i skola och var med i byns sång- och danstrupp som ofta hade konserter på piazzan. Det var också där jag för allra första gången äntrade scenen och sjöng inför publik. Vi hade aldrig särskilt mycket pengar under min uppväxt. Trots det lyckades vi alltid ta oss ned till Italien på somrarna. Vi sparade, åt pasta med tomatsås året om och hyrde ut lägenheten under tiden vi var borta. En sommar liftade jag och mamma tvärs över Italien för att kunna se så mycket som möjligt under vår semester.

Veronica Maggio的留言板

Veronica Maggio的热门专辑

猜您可能喜欢的歌手