Daisy Correia

姓 名:Daisy Correia
英文名: Daisy Correia
国 家:欧美

9548
粉丝
138
歌曲
56
专辑
56
评论

Daisy Correia
流行 / 摇滚
Amsterdam, NH
荷兰
MySpace URL:
myspace/daisycorreia
乐队 daisymusic.eu
乐队成员 Daisy: Singer
谁影响了我 Natalie Imbruglia, Stevie Wonder, Trijntje Oosterhuis, Dulce Pontes, KT Tunstall, Tori Amos, damien rice
音乐之声 Daisy
唱片公司 Unsigned
Daisy Correia (22 jaar) is in Amsterdam geboren op 30 september 1986. Haar moeder is Portugese en haar vader Nederlander. Daisy is 2-talig opgevoed en haar Portugese roots krijgen in haar leven een speciale betekenis.
Daisy was zeer jong toen ze haar muzikale talenten liet blijken. Op haar 13e jaar stond ze voor het eerst op een podium en vanaf dat moment wist ze dat dat haar leven zou worden. Daisy begon met het zingen van ballads en later pop/soft-rock en nam in 2002 een cd op “It ain’t easy” en in 2005 “Missing”. In al die jaren heeft ze vele talentenjachten gewonnen. In 2003 kreeg ze in de Pepsi Stage een Award uitgereikt voor veelbelovend talent en werd bij Skyradio tweede bij hun “Talent of the Year”.
Daisy werd op haar 16e jaar toegelaten tot de 2-jarige opleiding bij de AVLM (Academie voor de Lichte Muziek). Ze kreeg daarnaast privé les van zangpedagoge Setske Mostaert (o.a. Trijntje Oosterhuis en Ilse de Lange). Op dit moment volgt ze een opleiding op het conservatorium.
Als 16-jarig meisje stond ze naast grote namen als Bløf en Trijntje Oosterhuis op het podium van Radio 538 op het Museumplein tijdens Koninginnedag. Diverse andere grote festivals en evenementen volgden zoals Pepsi Stage, Leidseplein, Kwakoe en het Jordaan Festival.
Sinds 2005 is zij regelmatig op de Portugese tv te zien. Ze trad op in programma’s als Portugal no Coração, Contacto, Gala dos Talentos, Praça da Alegria, en Dia dos Avós in het Pavilhão Atlântico in Lissabon waar ze voor 12.000 mensen zong. Ook was ze te zien vanuit Genève, Montreux, Luxemburg, Porto, Lissabon, Parijs en Keulen in tv uitzendingen waar ze op het podium naast grote namen zoals Ana Moura, Mafalda Arnauth en Robert Leal stond.
Ze nam in 2006 en 2007 een demo op met eigen repertoire. Ze kon hierbij rekenen op hulp van mensen uit het vak, zoals Menno Timmerman die Ilse de Lange en Krezip groot heeft gemaakt en Bart van Poppel die samenwerkt met Loïs Lane en Ellen ten Damme. Daisy werd in augustus 2007 door Radio 3FM uitgeroepen tot ‘Serious Talent.’
Een aantal jaren geleden kwam Daisy met de Portugese fado in aanraking en de fado veroverde haar hart. Ze nam deze muziekstijl in haar repertoire op en in 2008 besloot ze om geheel voor de fado te gaan. De theater shows met Fernando Lameirinhas “Fado Blue”(2008-2009) en “Saudade do Futuro” (2009 – 2010) bekrachtigen alleen maar haar beslissing.
In 2009 nam ze haar debuut fado album op met de naam “Este meu fado” (Dit is mijn fado).
Op deze cd zingt ze de fado zoals zij het voelt. Er staan mooie nummers van Fernando Lameirinhas op en verder werkten grote namen aan deze cd mee, mensen die o.a. ook voor het werk van Mariza verantwoordelijk zijn.

Daisy Correia的留言板

Daisy Correia的热门专辑

猜您可能喜欢的歌手