姓 名:The Mood
英文名: The Mood
国 家:欧美

9548
粉丝
138
歌曲
56
专辑
56
评论

The Mood jsou:
Ondřej: synth, vokály, perkuse
Přemek: bicí
Kristl: basa, vokály
Aleš: kytara, zpěv
Kapela “The Mood“ existuje již přes čtyři roky. V průběhu prvního roku vydali členové na vlastní náklady první album “ Under pressure of time”, které bylo distribuováno “Impregnate noise laboratories“. Toto album bylo pořízeno živě ze zkušebny. Nejenom tímto albem ale i mnoha koncerty po Moravě se kapela “The Mood“ zapsala spoustě lidem do podvědomí.
Po dalších dvou letech aktivní existence kapely přichází její druhé plnohodnotné fulltime cd “Mad about ghost”, distribuováno jihočeským labelem “Samuel records“, který se pyšní tituly kapel jako jsou “Landmine Spring“ či “Franklin Lakes“. Tímto vzniká nejenom svazek “obchodní“ ale hlavně svazek pevného přátelství mezi kapelou a Janem Kloučkem, tvůrčí osobou tohoto labelu. “The Mood” se tak dostávají do širšího podvědomí a hrají koncerty v rámci celé ČR. Mají za sebou první zkušenosti i z větších festivalů jako je například Fluff festival, Free dim fest. Kapele se podařilo odehrát i několik zahraničních koncertů mezi které patří zejména klubové koncerty v německém Zittau a polském Wollow.
Z polské strany přichází nabídka na vydání 7“ splitu s kapelou “Blue Raincoat“, který bude vydán v kooperaci “Samuel records” a polského labelu “Europeans records”. Tento titul bude podpořen společnou koncertní prezentací těchto dvou kapel v rámci Polska, ČR a snad i Německa. Členové kapely současně chystají další čistokrevné album jejich kapely, které pravděpodobně vyjde na začátku roku 2006.
Nadcházejí rok bude tedy pro kapelu plodný co se nejen nových titulů týče. “The Mood” se do světa nebojí a v květnu 2006 vyrazí podpořit své nové tituly do Moskvy, která již disponuje dobrou fanouškovskou základnou pro tuto moravskou kapelu. Zde se také nabízí možnost účasti na moskevské kompilaci “Stop the silence”.

The Mood的留言板

The Mood的热门专辑

猜您可能喜欢的歌手