姓 名:Dewi
英文名: Dewi
国 家:欧美

9548
粉丝
138
歌曲
56
专辑
56
评论

Dewi had al eerder aan talentenjachten deelgenomen en in een aantal bandjes gezongen, waaronder een rapgroep. Vanaf haar 16e is ze privézanglessen gaan volgen bij de voormalige zanglerares van Anouk. Tot haar 20e heeft ze in Friesland in het dorp Scherpenzeel gewoond en later in Haarlem. Vanaf 2002 zong ze in een coverband. In 2000 kreeg ze op 16 jarige leeftijd een dochter. Dewi volgde de opleiding SCW Kunst & Cultuur in Zwolle, waarvan zang, dans en toneel onderdelen zijn.
Voor de audities van Idols 1 (2002/2003) koos Dewi het nummer Your House van Alanis Morissette. Ze kwam hiermee in de theaterronde en zal uiteindelijk via de workshop-ronde in de finale-ronde komen. In de finale-ronde haalde ze de zevende liveshow van 22 februari. In deze uitzending werd ze door de kijkers naar huis gestuurd en werd ze vierde van dat Idols-seizoen.
Na haar vertrek uit Idols dook Dewi de studio in om aan eigen materiaal te werken. Na verloop van tijd kwam Dewi dan ook met haar eerste album Know Me. Dewi bracht als debuutsingle het nummer Left of Center uit en in de videoclip van het nummer bleek ze haar uiterlijk drastisch veranderd te hebben. Het nummer werd een top-tien-hit. Ze scoorde ook nog hits met de nummers When You Walk In the Room (een duet met haar toenmalige vriend Jamai Loman) en Amazing.
Hierna speelde samen met de andere Idols 1 deelnemers Yuli en Joël in de musical Hair, en ook zong zij een Nederlandstalig nummer voor radiostation: 100%NL. Inmiddels is haar nieuwe album uit; "True to my soul", fragmenten zijn te beluisteren via haar website.

Dewi的留言板

Dewi的热门专辑

猜您可能喜欢的歌手